Opleidingen en cursussen

Wij bieden vele opleidingen en cursussen aan op het gebied van veiligheid, horeca, transport en logistiek. Onze opleidingen en cursussen zijn afgestemd op de praktijk, zo kunnen onze leerlingen de kennis meteen in de praktijk toepassen. Wij zijn zeer betrokken en doen er alles aan om jou te ontzorgen. Zo kunnen we inhouse trainingen regelen en maken we cursussen op maat, afgestemd op jouw bedrijf en wensen.

Bekijk ons aanbod

Ben je nieuwsgierig naar onze opleidingen en cursussen? Bekijk hier ons aanbod!

Transport

Wij bieden vele transport opleidingen en cursussen aan. Je kunt bij ons terecht voor rijopleidingen, code 95 en logistieke opleidingen. Door onze jarenlange ervaring in de transport branche kennen wij de markt goed en weten we waar de behoefte ligt.

Horeca

Voor een horecabedrijf zijn goed opgeleide medewerkers een must. In de horeca ben je constant bezig met de beleving van je gasten. Daarbij let je op de kwaliteit van je producten, hygiëne en de service van je personeel. Maar ook de softskills zijn van wijselijk belang. Vriendelijk en uitstekend opgeleid personeel zorgt voor tevreden en terugkerende klanten.

ARBO en veiligheid

Veiligheid op de werkvloer is ontzettend belangrijk. Je wilt tenslotte dat jouw medewerkers op een veilige en verantwoordelijke manier werken. Mocht er toch een keer een ongeval plaatsvinden, dan is het van belang dat jouw medewerkers weten wat ze moeten doen. Snel en adequaat handelen kan al het verschil maken tijdens een ongeval. Bij Opleidendoejezo kun je terecht voor VCA, BHV en EHBO cursussen.

Waarom kiezen voor Opleidendoejezo?

Wij geven je persoonlijk advies;

 Lessen van de hoogste kwaliteit;

 Wij zijn zeer betrokken;

 Uitstekende link met de praktijk.

Opleidendoejezo

Neem contact op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.