ARBO en veiligheidscursussen

Veiligheid op de werkvloer is ontzettend belangrijk. Je wilt tenslotte dat jouw medewerkers op veilige en verantwoordelijke manier werken. Mocht er toch een keer een ongeval plaatsvinden dan is het van belang dat jouw medewerkers weten wat ze moeten doen. Snel en adequaat handelen kan al het verschil maken tijdens een ongeval. Bij Opleidendoejezo ben je op het juiste adres voor ARBO en veiligheidscursussen.

BHV cursus

Een Bedrijfshulpverlener is de eerste die in actie komt tot professionele hulpverleners aanwezig zijn. Elk bedrijf is verplicht één of meer bedrijfshulpverleners op te leiden. Tijdens de cursus leren we je onder andere: eerste hulp verlenen, brand bestrijden, reanimeren met een AED en het evacueren van collega’s en gasten.

EHBO cursus

Tijdens de EHBO cursus leren we je de noodzakelijke hulp bestaande uit alle handelingen die je bij een ongeval veilig kunt verrichten met de aanwezige middelen, in afwachting van professionele hulp. Na afloop van de cursus weet je wat je moet doen bij (bedrijfs-) ongevallen en kun je op adequate wijze hulp bieden.

Waarom kiezen voor Opleidendoejezo?

• Persoonlijke werkwijze;
• Hoge kwaliteit;
• Jarenlange ervaring;
• Al onze cursussen zijn afgestemd op de praktijk, je kan je kennis dus direct toepassen!

Wil je meer weten over onze ARBO en veiligheidscursussen? Neem dan contact met ons op, wij helpen je graag verder.

Opleidendoejezo

Neem vrijblijvend contact op

“Alles is mogelijk bij opleidendoejezo”

Direct naar:

BHV Cursus

EHBO Cursus

Volledige ontzorging

Deskundig

Jarenlange ervaring

Vakkrachten

Neem contact op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.