BHV cursus

Een Bedrijfshulpverlener is de eerste die in actie komt tot professionele hulpverleners aanwezig zijn. Elk bedrijf is verplicht één of meer bedrijfshulpverleners op te leiden. Iemand mag zich pas een bedrijfshulpverlener noemen wanneer deze met goed gevolg een BHV cursus heeft afgerond. De gespecialiseerde instructeurs van Opleidendoejezo leiden je snel op tot gecertificeerd bedrijfshulpverlener. Heb je al een BHV certificaat? Kies dan voor een noodzakelijke herhalingstraining om dit certificaat up-to-date te houden.

Hoe gaat het in zijn werk?

Tijdens onze BHV cursus komen de volgende onderdelen aan bod: levensreddende handeling, reanimeren met een automatische externe defibrillator, alarmeren, brand bestrijden, ontruimen en communicatie. We leren je de benodigde theorie, om de praktijk te onderbouwen. Tijdens de cursus voert de praktijk de boventoon, want voor een goede BHV’er is het van belang om veel te oefenen. Deze cursus is zowel individueel als klassikaal te volgen.

Waarom kiezen voor Opleidendoejezo?

Al vele bedrijven en particulieren hebben gekozen voor Opleidendoejezo, omdat:

• Persoonlijke werkwijze;
• Hoge kwaliteit;
• Jarenlange ervaring;
• Al onze cursussen zijn afgestemd op de praktijk, je kan je kennis dus direct toepassen.

Wil je meer weten over de cursus BHV of wil je je aanmelden voor de cursus? Neem dan contact met ons op, wij helpen je graag verder.

bhv cursus

Neem direct contact op

“Alles is mogelijk bij opleidendoejezo”

Neem direct contact op

 

Contact

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.