EHBO cursus

Bij een (bedrijfs-)ongeval wil je slachtoffers natuurlijk adequaat kunnen helpen. Door te weten wat je moet doen, kan je iemand snel helpen en het verschil maken. Om deze reden is het voor zowel bedrijven, particulieren en verenigingen van belang om een EHBO cursus te volgen. Het is parate kennis, die er samen met opgedane ervaring vanuit de EHBO cursus ervoor zorgt dat je daadwerkelijk op adequate wijze in kan grijpen.

Hoe gaat het in zijn werk?

Tijdens de EHBO cursus komen onder andere de volgende onderworpen aan bod, reanimatie, AED, hoofdletsel, brandwonden, oververhitting en onderkoeling, beroerte, verslikken, botbreuken, ontwrichtingen en hulpmiddelen. Na afloop van de cursus weet je wat je moet doen bij (bedrijfs-) ongevallen en kun je snel hulp bieden aan slachtoffers. Veel zorgverzekeraars vergoeden (een gedeelte) van de kosten van een EHBO cursus. Vergeet dit dan ook niet te checken bij jouw zorgverzekeraar. Na het volgen van de cursus krijg je een certificaat mee.

Waarom kiezen voor Opleidendoejezo?

Al vele bedrijven en particulieren hebben gekozen voor Opleidendoejezo, omdat:
• Persoonlijke werkwijze;
• Hoge kwaliteit;
• Jarenlange ervaring;
• Kwalitatieve opleidingen voor voordelige prijzen;
• Al onze cursussen zijn afgestemd op de praktijk, je kan je kennis dus direct toepassen.

Wil je meer weten over de EHBO cursus of wil je je aanmelden voor de cursus? Neem dan contact met ons op, wij helpen je graag verder.

EHBO Cursus

Neem direct contact op

“Alles is mogelijk bij opleidendoejezo”

Neem direct contact op

 

Contact

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.