Horecaopleidingen

Voor een horecabedrijf zijn goed opgeleide medewerkers een must. In de horeca ben je constant bezig met het tevreden maken en houden van je gasten. Daarbij let je op de kwaliteit van je producenten, hygiëne en de service van je personeel. Het personeel moet alert zijn, kennis van de kaart hebben en gastvrij zijn. Goed opgeleid personeel zorgt voor tevreden en terugkerende klanten. Om deze redenen is het van belang om je personeel een gedegen opleiding te bieden. Onze opleidingen blinken uit door de uitstekende link met de praktijk. Zo kan de verkregen kennis direct in de praktijk worden toegepast.

Cursus basisvaardigheden Horeca

Deze cursus is ideaal voor iedereen die in de horeca werkt of die in de horeca aan de slag wil. Deze cursus zorgt ervoor dat jij kan excelleren in jouw vak. Zo leer je meer over werken in de horeca, gastvrijheid en omgang met gasten, serveren, dranken kennis, etenswaren en hygiëne voorschriften.
Allergenen Training

Tijdens de allergenen training leren deelnemer de allergenenwet op eenvoudige wijze in de praktijk toe te passen. We bereiden ze voor op allergenen vragen van gasten en zorgen ervoor dat ze in bezit zijn van alle verplichte kennis over allergenen en de allergenen wetgeving.

Cursus leermeester

Wil jij een erkend leerbedrijf worden? Een erkend leerbedrijf moet altijd een gediplomeerd leermeester in dienst hebben. Met de cursus leermeester horeca leer je om het vakmanschap door te geven aan nieuwe medewerkers.

Cursus HACCP

Tijdens de HACCP cursus leer je de verplichte hygiëne code voor de horeca op eenvoudige wijze in de praktijk toe te passen.

Gastvrijheidstraining

In de gastvrijheidstraining leggen we aan de hand van praktische en herkenbare voorbeelden en oefening uit hoe medewerkers gast gerichter te werk kunnen gaan.

Cursus Sociale Hygiëne

De cursus Sociale Hygiëne is er voor iedere ondernemer, leidinggevende, manager of medewerker die op verantwoorde wijze alcohol wil schenken en verkopen. In de cursus leer je om te gaan met probleemsituaties in de praktijk.

Wil je meer weten over onze horecaopleidingen? Neem dan gerust contact met ons op.

Volledige ontzorging

Deskundig

Jarenlange ervaring

Vakkrachten

Neem contact op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.