Cursus HACCP

Hygiëne heeft altijd de hoogste prioriteit als je werkt met levensmiddelen. Het is dan ook verplicht om te werken volgens de regels van de hygiëne code. De HACCP is de manier om snel te voldoen aan de wettelijke eisen. De werkgever moet ervoor zorgen dat alle medewerkers die zich bezighouden met het bereiden of behandelen van eet- of drinkwaren, een training of instructie op gebied van voedselhygiëne volgen. Na het volgen van deze cursus voldoen jij en je medewerkers aan de wettelijke eisen!

Hoe gaat het in zijn werk?

Tijdens de HACCP cursus leer je de verplichte hygiëne code voor de horeca op eenvoudige wijze in de praktijk toe te passen. Je krijgt inzicht waar de inspecteurs van de NVWA bij een inspectie op letten. Tijdens deze training besteden we aandacht aan het vervoeren, in ontvangst nemen, het bewaren van levensmiddelen, de hygiëne code, persoonlijke hygiëne, serveren en presenteren, reinigen en voedselveiligheid. Je kan deze cursus zowel individueel als klassikaal volgen.

Waarom kiezen voor Opleidendoejezo?

• Persoonlijke werkwijze;
• Hoge kwaliteit;
• Jarenlange ervaring;
• Al onze cursussen zijn afgestemd op de praktijk, je kan je kennis dus direct toepassen!

Wil je meer weten over de cursus HACCP? Neem dan contact met ons op, wij helpen je verder.

cursus haccp

Neem direct contact op

“Alles is mogelijk bij opleidendoejezo”

Neem direct contact op

 

Contact

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.