Cursus leermeester horeca

Wil jij een erkend leerbedrijf worden? Een erkend leerbedrijf moet altijd een gediplomeerd leermeester in dienst hebben. Met de cursus leermeester horeca leer je om het vakmanschap door te geven aan nieuwe medewerkers. Een leermeester is onmisbaar voor de ontwikkeling van nieuwe medewerkers in de horeca. Als leermeester deel je je kennis, zodat ze zich kunnen ontwikkelen tot vaklieden. De leermeester is bepalend voor de kwaliteit. De cursus leermeester horeca van Opleidendoejezo zorgt ervoor dat jij jouw medewerkers vakkundig kan opleiden.

Hoe gaat de Cursus Leermeester Horeca in zijn werk?

Tijdens de cursus leer je alle benodigde vaardigen om leerlingen en stagiaires op te leiden. We behandelen theorie en praktijk aan de hand van herkenbare en praktische cases. Wanneer je leerlingen wilt gaan begeleiden dien je naast vakkennis ook te beschikken over goede communicatieve vaardigheden om het leerproces van de leerling effectief te laten verlopen. Opleidendoejezo geeft je de tips en de technieken die je nodig hebt. Deze cursus kan zowel individueel of klassikaal gevolgd worden.

Waarom kiezen voor Opleidendoejezo?

• Persoonlijke werkwijze;
• Hoge kwaliteit;
• Jarenlange ervaring;
• Al onze cursussen zijn afgestemd op de praktijk, je kan je kennis dus direct toepassen!

Wil je meer weten over de cursus leermeester horeca of wil je je inschrijven? Neem dan contact met ons op, wij helpen je verder.

Rijles

Neem direct contact op

“Alles is mogelijk bij opleidendoejezo”

Neem direct contact op

 

Contact

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.