Toets besloten terrein

Er komt heel wat kijken bij de opleiding tot vrachtwagenchauffeur. Als je beroepsmatig met een vrachtwagen wil gaan rijden moet je onder andere de toets besloten terrein doen. Hiervoor ben je bij Opleidendoejezo aan het juiste adres.

Hoe gaat het in zijn werk?

Bij Opleidendoejezo volg je de cursus om je klaar te stomen voor de toets besloten terrein. Tijdens de toets zal je getoetst worden op voertuigcontrole en manoeuvreren. De toets besloten terrein duurt 30 minuten. Tijdens deze 30 minuten dienen zeven scenario’s in willekeurige volgorde getoetst te worden, waarbij ieder scenario gezien moet worden als een op zichzelf staand geheel. De eindpositie van het vorige scenario is dus niet noodzakelijk de startpositie van het volgende scenario. Het gaat in de scenario’s om het onder controle houden van de vrachtwagen in kleine ruimtes. Wij bereiden je hier tijdens onze cursus optimaal op voor.

Waarom rijlessen bij Opleidendoejezo?

Al vele particulieren en bedrijven hebben gekozen voor Opleidendoejezo, omdat:
• Wij geven je persoonlijk lesadvies;
• Wij geven lessen van de hoogste kwaliteit;
• Jarenlange ervaring;
• Betaalbaar;
• De uitstekende link tussen de praktijk en de opleidingen

Wil je meer weten over de de toets besloten terrein of wil je een afspraak maken? Neem dan contact met ons op. Wij beantwoorden graag al je vragen!

Neem direct contact op

“Alles is mogelijk bij opleidendoejezo”

Neem direct contact op

 

Contact

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.