Heftruckcertificaat

Bij Opleidendoejezo kun snel en voordelig je heftruckcertificaat halen. Wij zijn een flexibele organisatie met al vele jaren ervaring in rij- en veiligheidsopleidingen. Het behalen van je heftruckcertificaat is het begin van je logistieke carrière. Opleidendoejezo zorgt ervoor dat je op snelle en professionele wijze alle stappen op weg naar jouw heftruckcertificaat aflegt.

Werknemers die in bezit zijn van een heftruckcertificaat verhogen de veiligheid op de werkvloer. Er vinden jaarlijks veel ongelukken plaatst met heftrucks, zorg ervoor dat jouw organisatie dit niet overkomt.

Hoe gaat het in zijn werk?

Tijdens onze heftruck cursus, leren wij onze cursisten om vellig een heftruck te besturen en te beheersen. Tijdens de cursus leer je over de theorie en leer je om in de praktijk met een heftruck te werken. Bij het positief afleggen van het theorie en praktijk examen aan het einde van de cursus, ontvangt de cursist een heftruckcertificaat.

Nascholing

Voor het beroepsmatig besturen van een vrachtwagen is Code 95 verplicht. Code 95 is vijf jaar geldig. Na deze periode moet er 35 uur nascholing gedaan worden. Elke chauffeur krijgt weleens te maken met een heftruck. Doe je als vrachtwagenchauffeur deze cursus? Deze zeven uur durende cursus valt onder nascholing voor code 95.

Waarom kiezen voor opleidendoejezo?

• Persoonlijke werkwijze;
• Wij geven lessen van de hoogste kwaliteit;
• Jarenlange ervaring;
• Opleidingen afgestemd op de praktijk.

Wil je meer weten over het halen van het heftruck certificaat? Neem dan contact met ons op, wij helpen je graag verder!

Rijles

Neem direct contact op

“Alles is mogelijk bij opleidendoejezo”

Neem direct contact op

 

Contact

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.