Praktische toets vrachtauto

Wil jij professioneel vrachtautochauffeur worden en dus beroepsmatig (commercieel) vervoer gaan doen? Goede keus! Om dit te realiseren moet je in bezit zijn van rijbewijs C met code 95. Om code 95 te halen moet je verschillende theoretische en praktijk examens uitvoeren, waaronder de praktische toets vrachtauto. Met de rijlessen van Opleidendoejezo ben je, voor je het weet klaar voor de praktische toets vrachtauto.

Hoe gaat het in zijn werk?

In de praktische toets komen de volgende onderdelen aan bod: het laden en lossen en vastzetten van lading, voorkomen van criminaliteit en illegaliteit, voorkomen van fysieke risico’s, voorkomen van criminaliteit en illegaliteit, voorkomen van fysieke risico’s, invullen van een Europees schadeformulier, rijden bij slechte weersomstandigheden/gladheid, het aanbrengen van sneeuwkettingen en maatregelen bij noodsituaties.

De lessen van Opleidendoejezo bereiden je voor op deze onderdelen. We stemmen de inhoud van de lessen en de hoeveelheid lessen samen af op jouw behoeften, zodat jij klaar bent voor de praktische toets.

Wat voor lessenpakket past bij mij?

Iedereen leert op andere wijze. Tijdens de eerste les krijgen we inzicht in jouw rijvaardigheid. Vervolgens kunnen we samen de keuze maken voor een lessenpakket.

Waarom rijlessen volgen bij Opleidendoejezo?

Al vele particulieren en bedrijven hebben gekozen voor Opleidendoejezo, omdat:
• Wij geven je persoonlijk lesadvies;
• Je bepaalt zelf het lestempo;
• Eerlijke prijzen;
• Wij geven lessen van de hoogste kwaliteit;
• Onze instructeurs hebben jarenlange ervaring;

Wil je meer weten over het halen van de praktische toets of wil je een proefles inplannen? Neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag verder!

Neem direct contact op

“Alles is mogelijk bij opleidendoejezo”

Neem direct contact op

 

Contact

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.