Rijbewijs A

Motorrijden is zeer populair en niet zonder reden. Op een motor kun je je vlot en flexibel door het verkeer manoeuvreren. Daarnaast geeft motorrijden een heerlijk vrij gevoel! Om goed en veilig motor te rijden heb je een gedegen motor rijopleiding nodig. Om motor te mogen rijden moet je in het bezit zijn van rijbewijs A. Wil je zelf je Rijbewijs A halen of wil je een medewerker zijn rijbewijs A laten halen? Dan ben je bij Opleidendoejezo aan het juiste adres!

Hoe gaat het in zijn werk?

Rijbewijs A bestaat uit drie categorieën:

Rijbewijs A, lichte motor (maximaal vermogen 11kW): Ben je jonger dan twintig jaar? Dan begin je met een lichte motor. Vanaf zeventien jaar mag je het theorie-examen afleggen. Ben je hiervoor geslaagd? Dan mag je beginnen met rijlessen. Wanneer je achttien bent mag je de praktijkexamens doen voor het rijbewijs A1.

Rijbewijs A2, middelzware motor (maximaal vermogen 35kW): Vanaf de leeftijd van twintig jaar mag je examen doen in de categorie A2. Ben je al in bezit van rijbewijs A1? Dan hoef je alleen maar een praktijkexamen verkeersdeelneming te doen. Je kan ook rechtstreeks je rijbewijs A2 halen. Je moet minimaal twintig jaar oud zijn en een theorie-examen en twee praktijkexamens succesvol afleggen.

Rijbewijs A: Wanneer je minimaal 2 jaar in het bezit bent van het rijbewijs A2, mag je overstappen naar de motor met onbeperkt vermogen (A). Ook daarvoor hoef je alleen maar een praktijkexamen verkeersdeelneming te doen. Je kunt ook rechtstreeks je rijbewijs A halen. Je moet dan minimaal 24 jaar oud zijn en een theorie-examen en twee praktijkexamens succesvol afleggen.

Bij Opleidendoejezo krijg je een gedegen rijopleiding, zodat je snel je motorrijbewijs haalt en veilig en zelfverzekerd de weg op kan. Tevens bieden wij de mogelijkheid om theorielessen bij ons te volgen. Wij geven op klassikale wijze theorielessen. Zo haal je snel je theoriecertificaat en kun je van start met je praktijk lessen!

Waarom motorrijlessen bij Opleidendoejezo?

Al velen particulieren en bedrijven hebben gekozen voor een rijopleiding bij Opleidendoejezo om de volgende redenen:
• Wij geven je persoonlijk lesadvies;
• Je bepaalt zelf het lestempo;
• Wij geven lessen van de hoogte kwaliteit;
• Gratis proefles;

Wil je meer weten? Neem dan gerust contact met ons op. Wij beantwoorden graag al je vragen! Wil je gelijk starten? Plan dan nu een proefles in!

Motorrijles

Neem vrijblijvend contact op

“Alles is mogelijk bij opleidendoejezo”

Neem direct contact op

 

Contact

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.