Rijbewijs B halen

Je rijbewijs halen is een mijlpaal in je leven. Je bent niet meer afhankelijk van het openbaar vervoer en anderen om op de plaats van bestemming te komen. Tevens geeft een rijbewijs je meer carrière kansen, want veel werkgevers willen dat je in bezit bent van een rijbewijs. Wil jij rijbewijs B halen? Dan ben je bij Opleidendoejezo aan het goede adres! Onze gediplomeerde instructeurs hebben de juiste ervaring om je op te leiden tot een goede en vlotte bestuurder! Wij stemmen de rijlessen en het lestempo af op jouw behoeften.

Hoe gaat het in zijn werk?

Tijdens de eerste rijles (proefles) krijgen we een beeld van je inzicht, aanleg en rijvaardigheid. Besluit je om van start te gaan? Dan plannen we meteen de volgende les in. Zo gaan we snel van start en ben jij ook al gauw klaar voor het praktijkexamen. Kies je voor rijles bij Opleidendoejezo, dan kies je voor betrouwbaarheid, kwaliteit en een hoog slagingspercentage.

Wat voor lessenpakket past bij mij?

Iedereen leert op andere wijze. Tijdens de eerste les krijgen we inzicht in jouw rijvaardigheid. Vervolgens kunnen we samen het opleidingstraject afstemmen gebaseerd op jouw rijvaardigheid, wensen en behoeften.

Theorie-examen

Naast het praktijkexamen moet je ook het theorie-examen succesvol afleggen. In 2016 was het gemiddelde slagingspercentage voor het theorie-examen slechts 42 procent. Zorg dus ook bij het theorie-examen voor een goede voorbereiding. Wij geven op klassikale wijze theorie lessen om je hierbij te helpen!

Tips voor je eerste rijles

De eerste rijles is voor de meeste mensen wel een beetje spannend. We hebben een aantal tips voor je op een rijtje gezet om wat van de zenuwen weg te nemen.

  • – Trek gemakkelijke kleding aan. Hakken en slippers zijn bijvoorbeeld niet verstandig tijdens het rijden.
  • – Les je op een zonnige dag? Zorg dan dat je een zonnebril bij de hand hebt.
  • – Stel vragen wanneer iets niet helemaal duidelijk is.
  • – Wees niet bang om fouten te maken. Iedereen die net begint met lessen maakt foutjes, gelukkig leer je hier alleen maar van en zijn onze instructeurs er om deze op te vangen. Dit is dus niets om je zorgen over te maken!

Wil jij beginnen met rijlessen? Plan dan een gratis proefles in!

Rijles

Neem direct contact op

“Alles is mogelijk bij opleidendoejezo”

Neem direct contact op

 

Contact

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.