Rijbewijs BE halen

Wil je een auto met aanhanger besturen voor werk of privé? Dan is rijbewijs B niet altijd voldoende. Rijbewijs BE is verplicht wanneer de aanhanger meer dan 750 kilo weegt, of de auto en de aanhangwagen samen meer dan 3500 kilo wegen. Wil je zelf je rijbewijs BE halen of wil je een medewerker zijn rijbewijs BE laten halen? Dan ben je bij Opleidendoejezo aan het juiste adres! Het is bij ons mogelijk om dit rijbewijs in 1 dag te halen.

Hoe gaat het in zijn werk?

Wil je rijbewijs BE halen? Dan moet je voldoen aan de volgende voorwaarden, je moet minimaal achttien jaar oud zijn en je moet in bezit zijn van rijbewijs B. Tijdens de lessen leer je de fijne kneepjes van het rijden met een aanhanger. Zo leer je onder andere inparkeren, achteruit rijden en aan- en afkoppelen. Voor rijbewijs BE hoef je geen theoriecertificaat te halen. Na je voorbereidende lessen leg je het praktijkexamen af voor het rijden met een aanhanger.

Wat voor lessenpakket past bij mij?

Iedereen leert op andere wijze. Tijdens de eerste les krijgen we inzicht in jouw rijvaardigheid. Vervolgens kunnen we samen een keuze maken voor het lessenpakket.

Waarom rijlessen volgen bij Opleidendoejezo?

Al velen particulieren en bedrijven hebben gekozen voor een rijopleiding bij Opleidendoejezo om de volgende redenen:
• Wij geven je persoonlijk lesadvies;
• Je bepaalt zelf het lestempo;
• Wij geven lessen van de hoogste kwaliteit;
• Wij zijn zeer betrokken;

Wil je meer weten over het halen van rijbewijs BE? Neem dan contact met ons op! Wij beantwoorden graag al je vragen.

Rijles

Neem direct contact op

“Alles is mogelijk bij opleidendoejezo”

Neem direct contact op

 

Contact

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.