Over Opleidendoejezo

Opleidendoejezo is ontstaan, omdat wij een groeiende vraag zagen naar gekwalificeerd personeel vanuit werkgevers. We merkten dat er behoefte is aan één partij waar bedrijven zijn of haar personeel kan opleiden. De (persoonlijke) ontwikkeling van medewerkers moet immers nooit stil komen te staan. Van rijopleidingen tot horeca opleidingen tot veiligheidsopleidingen. Als werkgever en werknemer heb je de zekerheid dat alles goed geregeld is.

Opleidingen

Wij bieden vele opleidingsmogelijkheden aan. Zo bieden we vele rijopleidingen, horecaopleidingen, veiligheidsopleidingen en logistieke opleidingen. Ons doel is om jou als werkgever te ontzorgen. Al onze opleidingen zijn afgestemd op de praktijk, dus jouw medewerkers kunnen hun nieuwe vaardigheden direct in de praktijk toepassen. Met de opleidingen van Opleidingendoejezo ben je verzekerd van goed opgeleid en gekwalificeerd personeel.

Mogelijkheden

De mogelijkheden bij Opleidendoejezo zijn eindeloos. Zo zijn er vele inhouse trainingen te regelen. Wij willen jou graag verder helpen, om deze redenen hebben we dan ook vele maatwerk mogelijkheden.

Waarom kiezen voor Opleidendoejezo?

Al vele bedrijven en particulieren hebben voor Opleidendoejezo, omdat:
• Volledige ontzorging;
• Zekerheid dat alles goed voor elkaar is.
• Deskundig;
• Jarenlange ervaring;
• Al onze opleidingen zijn afgestemd op de praktijk.

Ons Team

Harold Tuntelder, Oprichter Towork4

Ilse van der Meulen, HR specialist

David Suk

Eric Venema, Flexmanager

Kom langs bij ons op kantoor!

Bovenburen 106, Winschoten, Nederland

Neem direct contact op:

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.